Erhvervspolering hos Din Polering ApS

Din Polering ApS har mange års erfaring indenfor vinduespolering af Erhverv. Vi ved at rene vinduer medvirker til en sund arbejdsglæde og virker indbydende hos kunder og gæster.

Af erfaring ved vi at et tilbud på vinduespolering kan være en svær beslutning at træffe, især med de mange forskellige udbydere og priser der florerer på markedet.

Din Polering kommer personligt ud til virksomheden og giver tilbud 

Vi kommer personligt ud til virksomheden første gang og bruger den nødvendige tid på at gennemgå virksomhedens areal. Vi ønsker at opfylde jeres behov bedst muligt og gennemgår derfor gerne forskellige løsninger med jer.

Dette indebærer hvor ofte hvilke områder skal poleres eller i hvilket interval. Inden vi forlader virksomheden har vi et skræddersyet tilbud til jeres virksomhed. Vi tilrettelægger opgaven sammen med virksomhedens kontaktperson, for at sikre at vi ikke går i vejen eller forstyrrer virksomhedens medarbejdere. Eksempelvis kan vi starte indvendigt før normal mødetid og slutteligt udføre vinduespoleringen udvendigt, hvor vi ikke forstyrrer mere end højest nødvendigt.

Din Polering har medarbejdere som har flere års erfaring i at begå sig rundt i virksomheder og kontormiljøer, for vi ved at det er vigtigt at bevæge sig næsten lydløst. Vores medarbejdere taler derfor ikke i telefon eller forstyrrer på andre måder virksomhedens ansatte. Din Polering går ikke på kompromis med kvaliteten og følger naturligvis alle aftaler til dørs. Efter hver polering vil virksomhedens kontaktperson modtage en faktura på e-mail med oplysninger om opgaven og den aftalte pris.

Rentvand anlæg.

Din Polering pudser høje bygninger eller glasfacader med et anlæg, hvor vi kan nå i en højde af ca. 22 meter uden stige eller lift. Fordelen ved at benytte dette anlæg er at vandet er renset for ioner og kalk, som findes i normalt postevand. Endvidere slipper vi for at benytte diverse rengøringsmidler og derfor vil vinduespoleringen være mere miljøvenlig overfor bygninger, vinduer og mennesker. Resultatet er skinnende vinduer og karme som holder sig rene i væsentlig længere tid end ved normal vinduespolering. Velkommen som erhvervskunde hos Din Polering ApS.