Vinduespolering
Forside » Erhverv vinduespudsning

Skræddersyet vinduespudsning erhverv

Det er altid en god beslutning at hyre en vinduespudser erhverv. Enhver virksomhed har nemlig brug for rene og pæne omgivelser. Vi ved godt, at rene ruder og flotte vinduer både giver et bedre arbejdsmiljø og nogle indbydende rammer at invitere kunder ind i. Det kan være i butik såvel som på et kontor. Med mange års erfaring i branchen tilbyder vi professionel, effektiv og hurtig vinduespudsning erhverv. Selvom vi pudser ruderne hurtigere end gennemsnittet, så får I altid kvalitet for jeres penge. 

Din Polering tilbyder vinduespudsning erhverv på store dele af Sjælland. Vi kører både ud i  indre København, Storkøbenhavn, Nordsjælland - og så langt vest på som Frederiksværk, Frederikssund og Roskilde samt helt ned mod Solrød Strand. Vil I vide mere om vores vinduespudsning erhverv? Så kan I læse meget mere om mulighederne her på siden eller kontakte os for at booke et møde. 

Vinduespolering for virksomheder - vi kommer til jer 

Har I brug for at hyre en vinduespudser til erhverv? Så er Din Polering et oplagt valg. Når I som virksomhed gerne vil have en fast aftale med polering af vinduer, så kommer vi altid på besøg i virksomheden. På den måde kan vi snakke sammen om netop jeres behov, og vi kan få en bedre forståelse for opgavens størrelse. Det vil sige virksomhedens areal, antal af vinduer og placeringen af dem. 

Alt efter hvor ofte I har behov for erhvervspolering, tilrettelægger vi sammen med jer en skræddersyet virksomhedsordning. På den måde kan vi også planlægge arbejdet, så vi forstyrrer jeres arbejdsgange så lidt som muligt. Vi pudser og polerer til den helt store guldmedalje alle hverdage fra 7-16. Men har I behov for, at vi kommer lidt tidligere og ordner den indvendige pudsning, før arbejdsdagen starter, så er vi naturligvis fleksible. 

Dedikeret og professionel vinduespudser til erhverv 

Vores medarbejdere er dygtige til deres job. De har stor erfaring med erhvervs vinduespudsning og benytter sig f.eks. af vores rentvand anlæg. Det betyder, at de effektivt kan pudse høje bygninger eller facader med vand, der er renset for ioner og kalk. Det er bedre for bygningen og mere miljøvenligt, da der ikke bruges rengøringsmidler i dette anlæg. Til vinduespolering erhverv kan vi med dette anlæg nå vinduer i en højde af 22 meter. 

Prisfornuftig vinduespolering for virksomheder

Det kan være svært at vælge det helt rette firma til jeres vinduespolering af erhverv. Prisen skal være i orden, men vi ved os, at det for mange af vores kunder handler om fleksibilitet og specielle behov. Derfor sørger vi altid for at efterkomme jeres ønsker og sammensætte en aftale, der passer til netop jer. Din Polering har mange års erfaring med vinduesploering for butikker, virksomheder og i kontormiljøer. Vores medarbejdere er derfor vant til at vaske vinduer og samtidig begå sig på stille og effektiv vis - uden f.eks. at snakke i mobil eller forstyrre på andre måder. 

Leder I efter et firma, der kan give jer en fast og prisfornuftig aftale? Hvor I kan vælge intervallet og få pudset vinduer, uden at det forstyrrer jeres daglige arbejdsgange? Din Polering tilbyder en effektiv kvalitetsservice, hvor kunden altid kommer først! Kontakt os allerede i dag for at få mere at vide og booke et møde.

Velkommen som erhvervskunde hos Din Polering ApS.

Tilbud på vinduespudsning

FaktaBoks