Vinduespolering
Forside » Privat vinduespudsning

Kvalitets vinduespudsning i private hjem

Vinduespudsning i private hjem er hårdt arbejde. Du skal have gang i en masse udstyr - vand, sæbe, spand, stige, en god indvasker med skraber og måske også en med microfiber. Det er svært at holde styr på det hele, og arbejdet kan slide på kroppen, hvis du ikke har styr på de rette teknikker. Derfor er det ingen skam at hyre professionel vinduespudser hjælp til opgaven.
Hos Din Polering elsker vi at pudse vinduer. Vi pudser og polerer til den helt store guldmedalje alle hverdage mellem 7 og 16. Men vi er naturligvis fleksible og finder altid ud af det, hvis du f.eks. har behov for, at vi en dag kommer lidt tidligere.
Så du stadig kan få skinnende, flotte vinduer. 

Vinduespolering i private hjem

Vores vinduespudsninger er miljøvenlige og foregår i al slags vejr. Vi har altid det helt rette og professionelle udstyr. Så vi kan pudse vinduer både i stueetage, på din 1. sal eller højere oppe. Intet vindue er for stor en udfordring for vores medarbejdere. Når vi foretager miljøvenlig vinduespudsning, er det også med omtanke for miljøet. Det betyder, at vi altid bruger svanemærkede rengøringsmidler. Desuden planlægger vi også vores køreruter effektivt, så vi udleder mindst muligt co2 for at have en mest mulig miljøvenlig vinduespudsning.

Din Polering kører ud på store dele af Sjælland. Vi udfører vinduespudsning i indre København og Storkøbenhavn, men også i NordsjællandGentofte, Hellerup, Charlottenlund - for bare at nævne nogle byer samt det østlige Sjælland. Det vil sige så vestligt som byerne Frederiksværk, Frederikssund, Roskilde - og Solrød Strand som det sydligste. Så leder du efter en billig og miljøvenlig vinduespudser i et af disse områder? Så er Din Polering et oplagt valg.

Vi tilbyder professionel vinduespolering for private

Vores vinduespudsning er altid yderst professionel og miljøvenlig. Det er på grund af vores dygtige og dedikerede vinduespudsere. De møder dig altid med et smil og banker lige på, inden de går i gang med at vaske vinduer. Med mange års erfaring ved de lige, hvordan de bedst muligt rengør og vedligeholder dine vinduer. Derudover viser de også stor respekt for omgivelserne omkring dit hus f.eks. blomsterbede i haven. Du kan derfor trygt overlade din vinduespolering til os. Når arbejdet er fuldendt, bliver du efterladt med skinnende og miljøvenlige rene ruder, og en seddel i postkassen, om at arbejdet er færdigt. Efterfølgende får du naturligvis sendt en faktura på vinduespudsning privat til din e-mail. 

Vinduespudser privat til fornuftige priser 

Det skal aldrig bringe budgettet i fare at få pudset vinduer af en vinduespudser. Det skal der simpelthen være plads til. Derfor tilbyder vi billig vinduespudsning til en fast månedlig pris. Når du booker en vinduespudser for private hos os, kan du selv vælge dit interval. Skal vi f.eks. rengøre dine ruder hver 4., 8. eller 12. uge? Jo oftere, jo billigere bliver det for dig i sidste ende. Til private kunder anbefaler vi klart hver 4. uge. På den måde har du altid rene vinduer, og din bolig fremstår ligeledes altid indbydende. Husk også på, at vinduespudsning falder indenfor kategorien for at udnytte servicefradraget. 

Drømmer du om billig og miljøvenlig vinduespudsning til private? Din Polering tilbyder vinduespudsning af vinduer på store dele af Sjælland. Du får altid høj kvalitet, fornuftige priser og god service hos. Kontakt os gerne allerede i dag, og find ud af, om vores vinduespudser kører i dit område.

Mange gange velkommen som privat vinduespudser kunde hos Din Polering ApS.

Tilbud på vinduespudsning

FaktaBoks