Vinduespolering
Forside » Vinduespudser » Hørsholm

Tilbud på vinduespudsning i Hørsholm

Kun tal er tilladt (0-9)
Jeg har indtastet mine oplysninger og accepterer at modtage tilbud på vinduespolering på den oplyste e-mail.

Udfyld flere oplysninger om Deres bolig på næste side, så sender vi et skarpt tilbud til Dem.


Læs betingelserne for yderligere information.
Brug for hjælp?

Vinduespolering i Hørsholm

Det er hårdt arbejde at vedligeholde en bolig. Rengøring kræver især rigtig meget tid. En af de rigtig trælse opgaver er at vaske vinduer. Trænger du til en pause og lidt frirum, så er det helt okay at hyre en professionel til vinduespolering i Hørsholm.

Vinduespudser i Hørsholm giver dig frirum

Din Polering tilbyder effektiv og hurtig vinduespudsning i Hørsholm. Vores medarbejdere har det helt rette udstyr til at nå vinduer højt oppe og så ved de alt om, hvordan dine vinduer skal vedligeholdes. Din Polering har nemlig mange års erfaring i branchen som vinduespudser i Hørsholm. Derfor får du altid en service af høj kvalitet, når du hyrer os til at rengøre dine vinduer! 

Hvad koster vinduespudsning i Hørsholm?

Har du beskidte vinduer, der trænger til en kærlighed hånd? Vi står klar til at bytte dem ud med helt rene og skinnende vinduer. Mod en fast betaling kommer vi gerne og pudser dem hver 4., 8. eller 12. uge. Alle vores aftaler er fleksible, og du bestemmer selv, hvor ofte vi skal pudse dine vinduer. Vi polerer vinduer alle hverdage mellem 7 og 16. Men vi er altid fleksible, hvis du en dag har brug for, at vi kommer lidt tidligere. Vi tilbyder altid billig vinduespolering i Hørsholm til både private og virksomheder. Har du virksomhed, så kommer vi gerne på besøg for at aftale nærmere om netop jeres behov. 

 

Du kan find vinduespudser til Hørsholm og omegn hos Din Polering! Vi elsker at pudse vinduer og tilbyder altid høj kvalitet og god service. Priserne er også rimelige, sådan sikrer vi, at du ringer efter os igen!