Vinduespolering
Forside » Vinduespudser » København

Tilbud på vinduespudsning i København

Kun tal er tilladt (0-9)
Jeg har indtastet mine oplysninger og accepterer at modtage tilbud på vinduespolering på den oplyste e-mail.

Udfyld flere oplysninger om Deres bolig på næste side, så sender vi et skarpt tilbud til Dem.


Læs betingelserne for yderligere information.
Brug for hjælp?

Vinduespolering i København

Søger du en pålidelig og kvalitetsbevidst vinduespudser i København

Slip for at pudse dine vinduer og lad os klare arbejdet, mens du har kvalitetstid med familien. Vi kører i hele København, og bor du i lejlighed er det ingen hindring.

Vinduespudsning i København – vi kommer ind i alle krogene

Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvordan vi skal behandle dine vinduer og karme, sådan at du får det bedst tænkelige resultat som holder længst muligt. Vores produkter er skrappe, men samtidig miljømærkede, sådan at hverken dine vinduer, blomsterbed eller miljøet generelt tager skade. Vi lægger vægt på, at du er tilfreds med resultatet hver gang – og derfor er vores vinduespudsere – om end de er effektive – meget grundige i udførslen af deres arbejde.

Har du beskidte vinduer? - test os

Vi ved, at vores service lever 100% op til din tilfredshed og derfor tilbyder vi dig en god pris på din FØRSTE udvendige vinduespudsning. Tilbuddet gælder kun udvendigt og ved tilmelding af vores interval ordning. Når du tilmelder dig vores interval ordning kan du enten vælge mellem vinduespolering hver 4., 8. eller 12. uge. Tilbuddet kan du tilmelde dig online, når du har lyst – du behøver ikke engang at ringe til os. Meld dig til og vi tager hånd om vinduespudsningen, så du kan bruge tiden på det, du helst vil. Og bekymrer dig ikke om dine flotte blomsterbede, vi er yderst forsigtige, når vi udfører vores arbejde. Har du spørgsmål til polering af dine vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 81 74 71 71 eller e-mail info@dinpolering.dk.

Aftørring af vinduets bundstykke er med i prisen! Hvor andre tager ekstra for denne ydelse, vælger vi at tilbyde det som en del af aftalen. Vælg Din Polering, hvis du vil have god service til en skarp pris!

Betaling via MobilePay

Når vi har pudset dine vinder, sender vi en mail til dig med udført arbejde sammen med en faktura. Vi ønsker at gøre det så enkelt for dig som muligt. Ønsker du at betale via MobilePay, sender du blot beløbet til 27 114.

Opret en firmaaftale – og spar penge

Vælg en interval aftale på vinduespolering af dine erhvervsbygninger – lige fra små kontorer til større produktioner. Vi arbejder i tidsrummet 7-17 og kan derfor nemt tilpasse os dine ønsker. Eksempelvis sker poleringen inden, at dine medarbejdere møder på job eller først, når de har fri. På den måde forstyrrer vi ikke unødvendigt. Vi tilbyder fleksible aftaler, så vi imødekommer dine ønsker bedst muligt.