Vinduespolering
Forside » Vinduespudser » Ørestaden

Tilbud på vinduespudsning i Ørestaden

Kun tal er tilladt (0-9)
Jeg har indtastet mine oplysninger og accepterer at modtage tilbud på vinduespolering på den oplyste e-mail.

Udfyld flere oplysninger om Deres bolig på næste side, så sender vi et skarpt tilbud til Dem.


Læs betingelserne for yderligere information.
Brug for hjælp?

Vinduespolering i Ørestaden

Vi elsker at pudse vinduer - nok lige så meget, som du elsker at have flotte ruder at se ud af. Derfor er det også helt oplagt, at vi slår pjalterne sammen! Det betyder, at du stiller vinduerne til rådighed, og vi møder op med et hold af dygtige vinduespudsere, der får lov at gøre dét, som de er bedst til.

Erfaren vinduespudser i Ørestaden

Din Polering har mange års erfaring med at pudse vinduer, og vi yder altid en professionel service. Det gør vi på en stor del af Sjælland og i hele København og omegn - her i blandt Ørestaden. Når vi udfører vinduespudsning i Ørestaden, foregår det med et smil på læben. Vores medarbejdere er yderst dedikerede og står aldrig og snakker i mobil eller laver andet, der kan forstyrre deres arbejde. De har faktisk kun øje for dine ruder og for at få dem til at skinne og se rene ud igen.

For altid at kunne tilbyde den bedste vinduespolering i Ørestaden, sender vi ofte vores medarbejder på kurser. Vi indkøber også nyt udstyr, som kan spare tid og rengøre ruderne mere effektivt. Miljøet tænker vi også over. Vi bruger altid svanemærkede rengøringsprodukter, og så planlægger vi også vores ruter effektivt. Det gør vi, for at kunne mindske vores udledning af Co2.

Vinduespudser i Ørestaden priser

VI sørger altid for at sætte en rigtig god aftale i stand til dig, hvad enten du er privat eller erhvervsdrivende. Ethvert vindue er en smal sag for vores professionelle vinduespudsere. Og så mener vi også, at alle har ret til flotte og skinnende ruder!

Prisen kommer selvfølgelig an på, hvor mange vinduer du har og hvor ofte de skal vaskes og pudses. Til private laver vi ofte en aftale, hvor vi kommer og pudser dem hver 4. uge. Det er et godt interval, som vi helt klart anbefaler. Til virksomheder laver vi også nogle fleksible aftaler. Det kan være, at du har brug for, at vi kommer lidt oftere. Så dine medarbejdere får et godt arbejdsmiljø, og så dine kunder bliver mødt af et indbydende kontor med flotte ruder.

Søger du en effektiv og billig vinduespudser i Ørestaden?
Din Polering tilbyder altid fornuftige priser. Så det aldrig skal vælte budgettet at få vasket og pudset dine ruder. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud! Her på vores hjemmeside kan du også altid se vores gældende tilbud til nye kunder.