Vinduespolering
Forside » Vinduespudser » Roskilde

Tilbud på vinduespudsning i Roskilde

Få en kvalitetsbevidst vinduespudser til din bolig i Roskilde. Perfekt vinduespolering i Roskilde og omegn.

Brug for hjælp?

Vinduespolering i Roskilde

Vinduespudser i Roskilde – med kvalitet i højsædet

Overvejer du at kontakte en vinduespudser, fordi du ikke længere gider at stå ude i blæst og kulde? Lav en aftale med Din Polering omkring vinduespudsning og vi sørger for, at dine vinduer er spejlblanke, når du kommer fra job. Du vælger selv, om vi skal komme fast hver 4., 8. eller 12. uge.

Vi eeeeelsker vores job og derfor kan vi garantere, at du også bliver tilfreds med resultatet.  Er du sart omkring dine vinduer og karme, skal du ikke bekymre dig – vi bruger udelukkende miljømærkede produkter, som skånsomt gør dine vinduer rene. Generelt er vi meget omhyggelige i vores arbejde, og derfor skal du heller ikke frygte for dine fine blomsterbede – dem går vi forsigtigt udenom.

Vi kommer til dig – uanset om du bor i villa eller i lejlighed i Roskilde

Med et teleskoprør på hele 22 meter kan vi komme til tops uden stige eller lift. Slip for at hænge ud af vinduet for at pudse vinduerne på 2. sal og lad os hellere gøre det – det er meget mere sikkert. Med dette anlæg bruger vi almindeligt postevand renset for ioner og kalk, og slipper dermed for at bruge rengøringsmidler. Resultatet er skinnende vinduer, som forbliver skinnende i væsentlig længere tid. Total win-win for dig, bygninger, vinduer og miljøet.

Aftørring af bundstykker er som regel en ekstra ydelse – og dermed en ekstra udgift for dig. Men hos Din Polering er aftørringen af bundstykkerne altid inklusiv. Nemt og enkelt.

Har du spørgsmål til polering af dine vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 81 74 71 71 eller e-mail info@dinpolering.dk.

Interesseret i en firmaaftale i Roskilde – indhent dit tilbud

Sørg for, at vinduerne er rene, når der kommer kunder på besøg – lad Din Polering komme med et tilbud på vinduespolering. Vi gennemgår opgaven sammen med dig og skræddersyer et tilbud ud fra dine ønsker. Har du ønske om, at vi kommer på bestemte tidspunkter i tidsrummet 7-15, for at forstyrre dine medarbejdere så lidt som muligt – evt. inden, de møder – kan det sagtens lade sig gøre. Generelt er vi meget diskrete og derfor vil du aldrig opleve en af vores medarbejdere taler i telefon eller hører højt musik, som kan forstyrre jeres daglige rutiner.

Vi glæder os til at høre fra dig!