Vinduespolering
Forside » Vinduespudser » Skovlunde

Tilbud på vinduespudsning i Skovlunde

Kun tal er tilladt (0-9)
Jeg har indtastet mine oplysninger og accepterer at modtage tilbud på vinduespolering på den oplyste e-mail.

Udfyld flere oplysninger om Deres bolig på næste side, så sender vi et skarpt tilbud til Dem.


Læs betingelserne for yderligere information.
Brug for hjælp?

Vinduespolering i Skovlunde

Din lokale vinduespudser
Hvis du skal have pudset dine vinduer men orker det simpelthen ikke, er der hjælp at hente her. Vi klare hele Skovlunde området lige meget hvilken slags bolig du har.

Mange års erfaring kan se i vores arbejde
Det kan ses på vores arbejde at vi har været i branchen i mange år og der er garanteret et solidt stykke arbejde som vil holde i lang tid. Vi kender alle knebene til at få vinduer og kamme til at sprudle igen. Vi har markedets bedste produkter som selvfølgelig er miljømærket – til glæde for dit hus, have og miljøet generelt. Hos os er din tilfredshed vores mål og selvom vi har nogle hurtige og effektive medarbejdere vil de aldrig efterlade en plet på dine vinduer.

Vi ved at du vil vende tilbage til os når du først har prøvet vores produkt, så derfor giver vi dig en god pris på første udvendige vinduespudsning. Dette tilbud er en del af vores intervalordning hvor vi enten kommer hjem og pudser dine vinduer hver 4, 8 eller 12 uge. Med denne ordning kommer du aldrig til at have beskidte vinduer i længere tid af gangen. Aftørring af vinduets bundstykke er selvfølgelig med i prisen. Hos os er der ingen ubehagelige merudgifter og som noget nyt kan du nu betale med mobile Pay.