VinduespoleringTilbud på vinduespudsning i Hillerød

Jeg har indtastet mine oplysninger og accepterer at modtage tilbud på vinduespolering på den oplyste e-mail.

Udfyld flere oplysninger om Deres bolig på næste side, så sender vi et skarpt tilbud til Dem.


Læs endvidere vores betingelser for yderligere information.
Brug for hjælp?

Vinduespolering i Hillerød

Halv pris på den første vinduespolering
Vælger du at tegne et abonnement hos os, giver vi en god pris på din første vinduespolering. Med et abonnement vælger du helt selv hvor ofte vi skal komme. Du kan sætte dit abonnement op her på siden. Hvis du skulle være i tvivl om, hvor tit du har brug for en vinduespolering kan du kontakte os på mail eller telefon.

Privat vinduespolering i både villa og lejligheder
Lige meget om du bor i en stor villa eller en lille lejlighed på 3. etage i Hillerød, så klarer vi din vinduespudsning. Så slipper du for besværet med at skulle bevæge dig ud i det kedelige danske vejr, eller bøvle med at hænge ud af dit vindue i lejligheden. Derudover levere vi et skinnede resultat, der med vores ekspertise holder i væsentligt længerer tid.

Skræddersyet firmaaftale i Hillerød
Sælger du et produkt er det også vigtigt at din virksomhed afspejler dit image. Ligesom det er vigtigt at der er rent og rydeligt inden døre, er det også vigtigt at holde en vinduerne rene, inden kunderne kommer og besøger din virksomhed. Tag en snak med os om præcis hvad du har brug for, så laver vi et super tilbud og skræddersyer det efter dine behov. Vi kommer i tidsrummer 7-16, ønsker du et specielt tidspunkt for poleringen, kan det gøres efter aftale.