VinduespoleringForside » Her pudser vi
Kort over her pudser vi


HENT GRATIS TILBUD

Vinduespudsning i krogene

Vi pudser dine vinduer hver måned, året rundt og ønsker du en fast aftale om indvendig vinduespolering, bliver det billigere for dig at få vinduespolering udvendigt. Vi anbefaler altid vores kunder, at vores vinduespudser kommer forbi dine vinduer hver 4. eller 8. uge, således der ikke går for lang tid imellem hver vinduespolering.

Vores dygtige vinduespudser kommer let og elegant rundt i krogene og passer naturligvis på dine blomsterbede og andre ting du har rundt om din bolig og når vi træder indendørs passer vi ekstra på, med at tørre grundigt op efter os.

Hos Din Polering er du ikke bare et nummer på en faktura, du er en del af en arbejdsplads som gør det bedste som vi har lært, omkring at polere og vedligeholde dine vinduer. Her får du ikke bare rene ruder, du får besøg af vores vinduespudser som er smilende og glade for at komme hos dig og pudse dine vinduer.

Betaling kan klares med et enkelt klik eller swipe, hvis du som mange af vores kunder, benytter MobilePay til at klare betalingerne. Nemt, enkelt og smart - i en fart. 

Er du endnu ikke kunde hos Din Polering, så hent et online tilbud på vinduespolering og få snart besøg af vores dygtige vinduespudsere.